22.8.11

VACANCES

He estat de vacances, i m’he perdut tota la esperpèntica representació cristiana (o millor dit, anticristiana) d’idolatrar una persona, en una religió d’un sol Déu.
M’he perdut els carrers de Madrid, plens de monges histèriques llençant petons al seu cap espiritual, o fent l’onada en una celebració, com si en Messi hagués ridiculitzat una vegada més al senyor Casillas, amb un gol passant la bola entre les cames.
M’he perdut la broma dels cristianets espanyols, amb la missa en un camp d’aviació, a més de 40 graus , sense ombra, i dels confessionaris tipus barcelona 92, instal•lats perquè els joves cristians els expliquessin a uns sacerdots mai prou nets de culpa....quantes vegades, fill meu?...I les banderes.....tantes banderes amb tants colors, i tants toros...(es que els toros no són fills de Déu sabeu, a ells se’ls pot torturar, Déu els va crear per això).
De tota manera, he estat a Galizia, per cert, us ho recomano, allí encara tenen, calle de la Division azul, o del Generalisimo Franco, o del Primo aquell que no era de zumosol, i he passat per Santiago de Compostela, un sant, no ho oblidem que es va fer famós, per matar moros...mira tu si es buena persona, i que després acollint-se a la llei cristiana, se’n va penedir i guaita tu, el van fer sant...i milions de persones hi peregrinen per abraçar-lo... Al•lucinant!!
Doncs bé al que anàvem, allí varem coincidir amb uns nois que semblaven sans i cantaven el següent “vamos subiendo, vamos bajando, pasamos la vida misionando” primer vaig pensar que eren un col•lectiu de malalts de pròstata, perquè havia entés miccionando, però es clar, em van semblar molt joves i a base de seguir-los vaig entendre el que deien...deien misionando, de misiones, DE MISIONES...bufffffffff no m’imagino un grupet de nois magribins cantant pels carrers de cap ciutat cantant “vamos subiendo, vamos bajando, pasamos la vida intifando” per exemple...
No se nois, coses que penso, segurament estic equivocat...tanta gent jove d’acord no es pot equivocar...o si?
Per cert, de veres, tota aquesta parafernàlia no li ha costat ni un duro a l’estat?
De veres?
Però de veres de veres?
Mira que us haureu de confessar en un confessionari de última generació a 40 graus a la ombra eh pillins!!!